FÓRMULA 1
Esports 28/09/2019

Un Leclerc pletòric obté a Sotxi la quarta 'pole' consecutiva

El pilot monegasc estarà acompanyat a la primera fila per Lewis Hamilton

M.m.
1 min
Charles Leclerc, a Sotxi

BarcelonaCharles Leclerc és, ara mateix, el pilot més en forma de la Fórmula 1. El monegasc ha aconseguit a Sotxi la seva quarta 'pole position' consecutiva, liderant amb mà de ferro la qualificació i superant els rivals per quatre dècimes. Lewis Hamilton l'acompanyarà a la primera fila d'una cursa on Leclerc serà el gran favorit per endur-se la victòria.

El jove pilot de Ferrari s'ha exhibit als entrenaments oficials, aturant el cronòmetre en 1:31.628, un temps aconseguit a l'inici de la Q3 i que cap pilot ha estat capaç d'igualar. El que més s'hi ha acostat ha sigut Hamilton, però a quatre dècimes. De fet, el cap de files de Mercedes i màxim favorit per revalidar el Mundial de F1 ha escalat fins a la segona posició en l'últim sospir, superant per dues centèsimes Sebastian Vettel. Verstappen ha sigut quart a sis dècimes i la resta de pilots han quedat a més d'un segon del monegasc.

Dels entrenaments destaca, també, la sisena posició de Carlos Sainz. El madrileny de McLaren s'ha beneficiat del fet que Pierre Gasly (Red Bull) no ha passat a la Q3 per pujar fins a aquesta posició, convertint-se en el primer dels pilots no favorits.

El Gran Premi de Rússia es disputa aquest diumenge al traçat de Sotxi, a partir de les 13.10 h (hora catalana), i es podrà veure per Movistar Fórmula 1.

stats