Futbol
Esports 04/04/2015

L'Almeria i el Llevant afronten una particular final en la lluita per la permanència

Lucas Alcaraz no podrà comptar amb Iván Ramis, per acumulació de targetes, ni amb els lesionats Camarasa i Pedro López (20h)

Efe
1 min
El Llevant suma la primera victòria a casa d’aquest curs

BarcelonaL'Almeria i el Llevant se citen aquest dissabte (20h) a l'estadi dels Jocs Mediterranis en un partit decisiu del tram final de competició, que afronten ficats en la dura lluita per evitar el descens. L'equip de Juan Ignacio Martínez és fora del descens per 25 punts, els mateixos que té l'equip valencià, que és el rival que marca la frontera dels equips que perdrien la categoria.

Els andalusos tenen les baixes dels lesionats Fran Vélez i Michel Macedo, i del sancionat Teye. Per la seva banda, el tècnic del conjunt granota Lucas Alcaraz no podrà comptar amb Iván Ramis, amb acumulació de targetes, ni amb els lesionats Camarasa i Pedro López. L'entrenador tampoc disposa de Rafael, Xumetra, Jason i Nikos, que s'han quedat fora de la llista de convocats.

Alineacions probables:

Almeria: Julián Cuesta; Ximo Navarro, Trujillo, Dos Santos, Dubarbier; Verza, Azeez; Wellington Silva, Corona, Thievy; i Hemed.

Llevant: Mariño; Iván López, Vyntra, Navarro, Toño; Morales, Diop, Simao, Rubén; Uche i Barral.

Àrbitre: J. L. González González (Comitè Castellano-Lleonès).

Estadi: Jocs Mediterranis.

Hora: 20.00.

stats