Bàsquet - Copa de la Reina
Esports 06/03/2021

L'Spar Girona es planta a la final de la Copa després d'una remuntada plena d'orgull (78-91)

El conjunt català capgira un desavantatge de 14 punts en l'últim quart

ARA
1 min
L'Spar Girona, a la final

L’Spar Girona es va classificar per a la final de la Copa de la Reina després de remuntar contra el Perfumerías Avenida en una semifinal èpica (78-91). Les gironines, que van encarar el darrer període del duel amb un desavantatge de 12 punts, van aconseguir forçar la pròrroga (72-72) i derrotar, finalment, les de Salamanca al temps extra. El conjunt català, que va trencar una ratxa de 41 victòries del Perfumerías Avenida, s’enfrontarà aquest diumenge al València (13.30 h, Teledeporte) en la seva cinquena final consecutiva en aquesta competició.

L’Spar Girona va disputar la pròrroga amb l’impuls anímic d’haver igualat les forces en un partit en què al tercer quart, amb demolidor parcial de 20-4, semblava que se li escapava de les mans. Les gironines, però, impulsades per una immensa Julia Reisingerova van dur la semifinal fins a un temps extra que hauria pogut impedir Tiffany Hayes sinó hagués errat el seu tir sobre la botzina. 

A la pròrroga, l’equip català va exhibir el seu orgull i, malgrat no comptar amb Reisingerova per haver estat exclosa, va castigar el conjunt de Salamanca amb un primer parcial de 0-9 que va demostrar que el triomf cauria del costat gironí. De fet, les de Julbe fins i tot van arribar a assolir un avantatge de +15 durant el temps extra (90-75). “Hem tingut la sort dels guanyadors”, va concloure la capitana de l’Spar Girona, la barcelonina Laia Palau.

stats