Esports 06/06/2021

L'Espanyol ja és equip de la lliga Reto Iberdrola

El conjunt blanc-i-blau jugarà la temporada que ve a la Segona Divisió femenina

1 min
L'Espanyol Femení és equip de Segona Divisió

L'equip blanc-i-blau ja és equip de la lliga Reto Iberdrola. L'Espanyol no ha sabut aprofitar l'oportunitat que li va donar la pandèmia de mantenir la categoria i la temporada vinent serà equip de la Segona Divisió femenina. La victòria de l'Eibar contra el Logronyo (1-2) ha sepultat les poques esperances que hi havia al vestidor blanc-i-blau i ha segellat matemàticament el descens del conjunt català.

La temporada 2019-2020 va acabar als despatxos. Amb la pandèmia, la competició es va aturar i la Federació en va decretar el final sense descensos. Aquesta era l'oportunitat d'or per a l'equip català, que, tot i estar en última posició a la taula, mantenia la categoria. De cara a la Lliga d'enguany, els despatxos blanc-i-blaus van fer la feina. Amb l'arribada de Rubén Casado a la banqueta -era el tècnic del juvenil A masculí- i una renovació profunda de la plantilla, s'esperava un canvi de dinàmica que no ha arribat.

La derrota d'aquest dissabte contra l'Atlètic de Madrid (4-1) ha estat l'escac i mat per a l'equip de Casado, que només ha sumat 24 punts en tota la campanya. "No hem estat a l'altura", reconeixia la capitana, Paola Soldevila. L'equip amb més temporades a la Primera Iberdrola (29) perd la categoria.

stats