Esports 06/08/2021

L'eivissenc Marc Tur perd el bronze en els últims metres de la cursa dels 50 km marxa

ARA
1 min
L'eivissenc Marc Tur durant els 50 km marxa.

L'eivissenc Marc Tur, campió d'Espanya de 50 km marxa, ha perdut en els últims 20 metres, per un sobtat defalliment, la medalla de bronze en els 50 km marxa dels Jocs de Tòquio, que semblava tenir assegurada en la seva primera experiència olímpica.

Tur, segons ha informat Europa Press, "ha d'assimilar" el que ha passat a la seva estrena. "Estic a poc a poc assimilant el que ha ocorregut. He tingut la medalla gairebé penjada del coll, m'he quedat amb la mel en els llavis, però així i tot estic content amb la meva actuació", ha dit.

L'eivissenc ha remarcat que s'ha trobat fenomenal, però ha admès que en el darrer quilòmetre s'ha trobat "amb un mur que no he sabut sortejar bé. Estava totalment al límit de les meves forces, he intentat donar-ho tot fins a l'últim moment i ni tan sols he sabut reaccionar quan m'ha passat el canadenc".

En un desenllaç dramàtic per al campió d'Espanya, la victòria ha estat per a Dawid Tomala, que amb un temps de 3:50.08 ha recuperat el títol per a Polònia disset anys després de la tercera victòria consecutiva de Robert Korzeniowski.

La medalla de plata ha estat per a l'alemany Jonathan Hilbert, amb 3:50.44, i el bronze per al canadenc Evan Dunfee, amb 3:50.59, nou segons per davant de l'atleta de Santa Eulària des Riu.

stats