Esports 07/03/2022

L’autobiografia de Jasikevicius, llegenda del bàsquet europeu, amb l’ARA

<I>El llibre ‘Amb guanyar no n’hi ha prou’ es pot adquirir a la botiga web de l’ARA fins al 8 de març</I>

1 min
Portada del llibre 'Amb guanyar no n'hi ha prou'

“El 1985 vaig veure la final de la Recopa disputada a Grenoble per televisió. D’una banda, el meu Zalgiris; de l’altra, el Barcelona, que es va endur la victòria. Aleshores no tenia gaires oportunitats de veure jugar equips estrangers, així que quan podia em concentrava en tots els detalls. Aquella samarreta, aquells colors, i després el nom: Barça. Era estrany i, tot i això, m’agradava molt. Ara, quinze anys després, en una d’aquelles samarretes hi havia el meu nom: Jasikevicius. Número 13”. Aquest és un dels fragments de l’autobiografia de la llegenda del bàsquet europeu Sarunas Jasikevicius, Amb guanyar no n’hi ha prou, escrita amb el periodista italià Pietro Scibetta i traduïda al català i editada per Oriol Canals.

El jugador de bàsquet lituà hi explica amb detall, i de manera molt amena, la seva trajectòria esportiva, els seus èxits, els entrebancs que ha superat i la seva manera de veure el món, no només el de l’esport.

Jasikevicius ha jugat amb el Lietuvos Rytas, l’Olimpija de Ljubljana, el Futbol Club Barcelona, el Maccabi de Tel Aviv, els Indiana Pacers i els Golden State Warriors de la NBA, el Panathinaikòs grec, el Fenerbahçe turc i el Zalgiris de Kaunas, la seva ciutat natal. És l’actual entrenador del primer equip de bàsquet del Futbol Club Barcelona.

Publicat per Editorial Base, Amb guanyar no n’hi ha prou es pot adquirir per 19,95 € als quioscos de les demarcacions de Barcelona i Girona i a la pàgina web de l’ARA fins al 8 de març.

stats