HANDBOL
Esports 29/02/2020

El KH-7 Granollers cau a la pista del JuRo Unirek per la mínima (26-25)

Les vallesanes hauran de remuntar a la tornada per superar els quarts de final de la Challenge Cup

M.m.

BarcelonaEl KH-7 Granollers haurà de remuntar si vol superar els quarts de final de la Challenge Cup d'handbol. Les vallesanes han perdut per la mínima a la pista del JuRo Unirek (26-25) en un duel molt igualat que s'ha resolt en els últims minuts.

De fet, les jugadores del KH-7 Granollers havien dut el pes del partit i havien arribat a tenir un màxim avantatge de quatre gols, amb el qual s'ha arribat al descans (12-16).

La bona ratxa de les vallesanes s'ha trencat després del descans. L'equip que entrena Robert Cuesta ha perdut força en atac, no ha estat tan efectiu com abans i mica en mica el conjunt holandès ha anat eixugant la diferència, fins a poder empatar el partit al minut 52 (21-21).

La portera Nicole Wiggins ha hagut de deixar el terreny de joc, lesionada després d'una aturada, i això ha permès que el JuRo Unirek es posés per davant a l'electrònic per primer cop en tot el partit. Un avantatge de dos gols que finalment les vallesanes han pogut reduir a una única diana en contra.

El KH-7 haurà de remuntar diumenge vinent al Palau si vol seguir fent història a Europa en la seva primera participació a la Challenge Cup.