HANDBOL
Esports 11/02/2015

Karabatic admet una oferta del PSG però deixa clar que "veig el meu futur al Barça"

El club francès li ofereix un gran sou i poder fitxar també el seu germà Nikola

Efe
1 min
Karabatic davant el Flensburg / EFE

BarcelonaEl lateral internacional francès Nikola Karabatic ha admès l'existència d'una oferta del París Saint Germain, tot i que ha assegurat que "de moment" se sent "molt bé a Barcelona", on té contracte dos anys més. "A dia d'avui, no és res de nou que el París Saint Germain em vulgui fitxar. Ja ho va intentar fa dos anys quan vaig fitxar pel Barça. Al mateix temps ells em volien fitxar, però llavors la meva decisió va ser la de venir a Barcelona", ha recordat.

El francès, que ha liderat la seva selecció per conquerir recentment el Mundial, ha comentat que el PSG "està intentant fitxar-me de nou. Tenen ganes de fer un gran equip i als bons jugadors sempre els passen coses així. Quan jugava al Kiel, el Barcelona va venir a fitxarme quan encara tenia contracte amb el club alemany; això són coses de l'esport ", ha concretat.

L'equip parisenc, a més d'una important fitxa, li ha ofert la possibilitat de contractar al seu germà Luka, actualment a les files del modest Ais de Provença, així com al tècnic Noka Serdarusic, ara també en el Aix i persona de confiança de Karabatic, qui el defineix com el seu "segon pare". "Cada oferta té els seus avantatges, però repeteixo que em sento molt bé aquí, tinc contracte fins al 2017, encara que no està prohibit que un altre club em faci una oferta i la escoltaré. Tant de bo que el Barça em faci una bona també, encara que ara mateix veig el meu futur al Barcelona ", ha dit.

stats