Handbol
Esports 17/06/2015

Karabatic veu "inadmissible" que es pensi que ha arreglat partits

El jugador ha declarat al jutjat de França: "Si hi havia un partit que el Montpeller podia perdre, era el del Cesson Rennes"

Efe
1 min
Nikoa Karabatic abandona el jutjat de Montpeller / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

ParísEl jugador d'handbol Nikola Karabatic ha titllat aquest dimecres d'"inadmissible" que es pensi que va arreglar un partit el maig del 2012, quan encara militava al Montpeller, motiu pel qual està sent jutjat a França al costat del seu germà Luka i 14 persones més. "El més greu per a mi no són aquests tres anys de procés, és el fet d'haver estat acusat d'arreglar un partit", ha dit durant la seva intervenció al jutjat.

El Montpeller ja s'havia proclamat campió de França quan li va tocar enfrontar-se el 12 de maig d'aquell any contra el Cesson Rennes. "En cap moment vaig pensar que aquest partit havia estat falsejat. Si hi havia un partit que el Montpeller podia perdre, era aquest. En aquesta temporada, era el moment en què l'equip estava més vulnerable", ha indicat en declaracions recollides pel diari 'L'Équipe'.

El seu germà Luka i altres jugadors sí que han admès les apostes en contra del seu equip, però neguen haver arreglat un partit en què molts d'ells, inclòs l'encara jugador del Barça, ni tan sols van participar per lesió.

Les sospites sobre les altes quantitats apostades van ser les que van portar la Justícia francesa a obrir una investigació. Després d'una llarga instrucció de tres anys, el procés, que es va iniciar dilluns i es prolongarà durant almenys dues setmanes, convocarà una vintena d'advocats i podria comportar als imputats una pena màxima de cinc anys de presó i 375.000 euros de multa.

stats