HANDBOL
Esports 15/07/2015

Karabatic: "Vaig marxar del Barça perquè volia tornar a guanyar la Champions amb un equip francès"

El primera línia desmenteix les declaracions de Xavi Pascual, que setmanes enrere va dir que el jugador signava amb el PSG per "motius personals de pes"

Gonzalo Romero
2 min
Karabatic signa el seu nou contracte / PSGH

BarcelonaNikola Karabatic ha signat aquesta setmana amb el Paris-Saint Germain, el seu nou equip. El millor jugador d'handbol del món ha tancat la seva etapa com a jugador del Barça i ja forma part del conjunt dirigit per l'entrenador Noka Serdarusic a tots els efectes.

La seva sortida del Palau Blaugrana va ser complicada. L'astre, segons Xavi Pascual, no volia canviar d'aires. "Karabatic marxa per motius personals i ho fa com un senyor. Res de raons econòmiques ni esportives. De fet, quan me'ls va explicar, vaig al·lucinar. Tenen una importància i un pes suficientment grans com per justificar la seva decisió. Li fa molt mal marxar", va assegurar.

El lateral, immers en un procés judicial per –suposadament– pactar el resultat d'un partit, no va fer declaracions. Aquest dimarts, el jugador parisenc ha desmentit les afirmacions del seu extècnic en declaracions al diari 'Le Parisien': "Vaig marxar del Barça perquè volia tornar a guanyar la Champions amb un equip francès", ha comentat.

"No és una decisió financera. És cert que tinc un contracte molt bo, però l'oferta blaugrana igualava la meva actual situació econòmica. Em va interessar el projecte del PSG i volia participar en l'emergència d'un gran club europeu a França", ha explicat el jugador, que ha conquerit el títol continental amb el Montpellier, el Kiel i el Barça.

Situació complicada

L'internacional comença a respirar després de viure les setmanes més complicades d'aquest any. "El meu dia a dia ha estat un trencaclosques. No he dormit durant setmanes", ha dit. El dretà, condemnat a pagar 10.000, ha reiterat que és innocent: "Sóc innocent, i no puc tolerar ni una desena part de culpabilitat. Estic d'acord amb la condemna en primera instància però, com qualsevol altre processat, faré ús del meu dret a recórrer", ha afegit.

stats