Moto2
Esports 10/08/2014

Kallio s'endú la victòria per davant de Viñales i esgarrapa punts a Tito Rabat

El de Figueres, que ha acabat segon, no ha pogut apropar-se prou a la roda del pilot finlandès per avançar-lo en l'última volta. El barceloní acaba quart

Ara
1 min
Mika Kallio ruixa el públic amb cava després de la victòria a Indianàpolis

BarcelonaMika Kallio ha aconseguit la victòria al Gran Premi d'Indianapolis, per davant de Maverick Viñales i Dominique Aegerter, i retalla diferències sobre Tito Rabat a la general, després que el barceloní quedés a les portes del podi. El pilot finlandès, que ha dominat la cursa en tot moment, ha aconseguit afrontar les últimes voltes amb prou marge per evitar l'avançament del pilot de Figueres, que no ha pogut agafar la roda d'un Kallio molt segur sobre l'asfalt nord-americà.

"He hagut d'anar al límit en tot moment per seguir primer, no podia desenganxar-me de Viñales i Aegerter", ha comentat Kallio. "He intentat atrapar Kallio, però anava massa de pressa. Però estic satisfet amb la feina de tot el cap de setmana", ha dit Viñales en acabar.

Malgrat el resultat, Tito Rabat segueix al capdavant de la general amb 183 punts, només 7 més que Kallio, que s'afiança com a perseguidor. Viñales es manté tercer amb 140 punts i quart ja és el francès Aegerter.

stats