Futbol
Esports 15/05/2015

Un atac contra els jugadors de River suspèn el superclásico davant Boca

Els 'milionaris' han sigut agredits amb gas pebre en el túnel d'accés al camp. Quatre jugadors han acabat ferits i amb cremades

Efe
2 min
La policia vigila els aficionats de Boca a la Bombonera

Buenos AiresEl ‘superclásico’ del futbol argentí entre Boca Juniors i River Plate, de tornada dels vuitens de final de la Copa Libertadores, ha sigut suspès en la matinada de dijous a divendres abans de l'inici del segon temps, per una agressió contra la plantilla visitant a la Bombonera previ al seu ingrés al camp de joc.

La utilització de gas pebre al túnel d'accés dels jugadors 'milionaris' a l'entrada a la gespa de la Bombonera ha derivat amb quatre d'ells amb cremades i els seus ulls irritats i amb llàgrimes. Dos encaputxats, vestits amb els colors de Boca Juniors, han aprofitat un forat del túnel per presentar aquesta substància davant el pas dels jugadors de River Plate.

Leonardo Ponzio, Leonel Vangioni, Ramiro Funes Mori, Matías Kranevitter han sigut els més afectats, que han hagut de romandre a la banqueta de suplents intentant una recuperació, mentre les autoritats de Conmebol definien el futur del duel.

Després de més d'una hora amb les dues plantilles en el camp de joc, l'àrbitre Darío Herrera ha determinat la suspensió del partit i ara la Confederació Sud-americana haurà de definir el futur d'aquesta sèrie.

River Plate té avantatge, gràcies a l’1-0 aconseguit dijous passat en el partit d'anada, amb el gol convertit pel migcampista uruguaià Carlos Sánchez. Durant la primera etapa, River Plate s’havia mostrat millor que un rival temorós i molt nerviós, pel desavantatge en el marcador.

La pressió del conjunt 'milionari' sobre la sortida del seu rival ha impedit que els migcampistes Fernando Gago, Pablo Pérez i Marcelo Meli poguessin arribar amb perill a la tanca rival. Per la seva banda, River Plate ha aconseguit portar una mica de perill a la porteria defensada amb Agustín Orion a través de Sebastián Driussi i l'uruguaià Rodrigo Mora.

La jugada més perillosa de Boca Juniors ha arribat als 24 minuts quan una connexió de Cristian Pavón i Daniel Osvaldo, ha acabat amb una rematada d'aquest últim que ha contingut Marcelo Barovero.

Després ha sigut temps de la barbàrie amb l'incident al túnel a la sortida al camp de la visita i la posterior suspensió del partit.

stats