Barça
Esports 07/02/2011

El Barça i el porter José Manuel Pinto començaran a negociar la renovació a finals de febrer

Maraver assegura que el club "està molt content" amb el porter; però ha demanat al Barça es decideixi aviat per tenir temps de buscar un altre equip de Primera

Redacció
1 min
Pinto, amb Messi, pujant a l'autocar

BarcelonaEl representant del porter blaugrana José Manuel Pinto, Juan Maraver, ha explicat que el club i el jugador començaran a negociar la renovació del futbolista a finals de febrer. En una entrevista al programa 'Que has dinat?' de COMRàdio, Maraver ha assegurat que el club “està molt content” amb el porter, i que aquest “és feliç i voldria continuar” una temporada més.

El representant ha explicat que va mantenir una petita reunió amb el director esportiu del club, Andoni Zubizarreta, coincidint amb el partit del Barça al camp del Betis. Va ser allà on van acordar trobar-se a finals de febrer per iniciar les negociacions “un cop Guardiola hagi manifestat al club si compta o no” amb el porter.

“Pinto és molt feliç a Barcelona, s'ha adaptat perfectament i li agradaria continuar”, ha comentat el seu representant. Maraver és optimista perquè “Zubizarreta em va comentar que estaven molt contents amb ell”, però ha explicat que va demanar al director esportiu que “no s'allarguessin tant en la decisió” com la temporada passada; perquè si el club decidís no comptar amb el jugador, fos abans que “es tanquessin les porteries dels equips de Primera Divisió”.

stats