Futbol Català
Esports 29/09/2011

El capità de la Montanyesa creu que la present temporada serà més difícil que l'anterior

José Villegas argumenta que l'equip ja no és el factor sorpresa del campionat

Redacció
1 min
Villegas, capità de la 'Monta'

BarcelonaEn sis jornades disputades a Tercera Divisió, la Montanyesa suma igual nombre de resultats en tots els aspectes: dues victòries, dos empats i dues derrotes. L'equip dirigit per Miki Carrillo resta lluny de la segona posició final obtinguda al passat campionat. De fet, l'equip està situat en les posicions més reals pel qual està dissenyat. En aquest sentit opina el capità de la plantilla, José Villegas, qui creu que la 'Monta' ha deixat de tenir el factor sorpresa.

Pel davanter de Nou Barris "el segon any sempre és més difícil, perquè el primer any ets la sorpresa, arribes a una categoria nova, l'actitut és al 120% perquè arribes aquí de nou i tens ganes de lluitar, i com que tu tens un objectiu que és no baixar, doncs lluites des del primer moment i t'arriben coses bones, l'equip treballa bé i arriba el play-off com l'any passat".

En declaracions a BTV, el punta de l'equip barceloní creu que "som nous encara en aquesta categoria i no podem aspirar a fer cada any el play-off perquè no pot ser. Equips com l'Europa i com l'Espanyol B sí que sembla que hi estiguin obligats, però nosaltres hem de fer el millor paper que poguem i si després arriba alguna cosa bona, que arribi. Ja no tenim factor sorpresa".

Edu San José causa baixa definitiva

L'equip de Miki Carrillo no podrà comptar des d'ara amb el seu especialista a pilota aturada, Edu San José. Segons informa El 9 Esportiu, el migcampista marxarà a Anglaterra per raons personals. Aquesta és la segona baixa d'aquestes característiques que pateix l'equip aquesta temporada. Al juliol Joan Roig també va marxar al mateix país per motius d'estudi.

stats