Futbol Català
Esports 23/11/2011

El Martinenc veu per sorpresa com el tècnic Garcia Escribano marxa al futbol base de l'Espanyol

El club blanc-i-blau ha fet una oferta a l'entrenador i els 'diables vermells' s'han quedat sense el tècnic que va obtenir l'ascens i el retorn a Primera Catalana

Ara
1 min
Garcia Escribano, dirigint un partit aquesta temporada amb el Martinenc

BarcelonaEl Futbol Club Martinenc ha informat aquest migdia mitjançant la seva pàgina web que el tècnic José Antonio García Escribano ha deixat de ser l'entrenador de la primera plantilla per incorporar-se al futbol base de l'Espanyol. El club i Escribano han arribat a un acord per la rescissió del contracte i d'aquesta manera l'entrenador té via lliure per passar a formar part de l'estructura del cos tècnic de l'Espanyol a les categories formatives.

El secretari tècnic del club vermell, Manolo Murciano, i el fins ara segon entrenador, Cristian Aísa, dirigiran temporalment l'equip, que rebrà aquest diumenge al Municipal del Guinardó al líder, el Tàrrega, en un duel on tractarà de retrobar-se amb la victòria. Amb Escribano -que va arribar a l'entitat el 2009- el club del Guinardó va assolir l'any passat un molt buscat ascens a la Primera Catalana, on ara mateix ocupa la tretzena posició (amb un partit menys) a la classificació. La secretaria tècnica de Murciano restarà a l'espera que el club trobi un nou entrenador en els propers dies o setmanes.

stats