Futbol Català
Esports 27/07/2011

Joan Vilà deixa de ser director tècnic de la FCF

Al càrrec des del 2009, l'entrenador tanca una etapa professional

Redacció
1 min

BarcelonaDesprés de dues temporades, el que ha sigut fins ara el director tècnic de la FCF, Joan Vilà, ha finalitzat una nova etapa de la seva vida professional a la Federació Catalana de Futbol. Vilà té una llarga trajectòria dins del món del futbol. Primerament, com a exjugador professional de Primera Divisió i, després, com a entrenador, tant a nivell estatal com de futbol territorial i de base. Per tota aquesta feina desenvolupada al llarg dels anys, s'ha convertit en una de les persones més respectades en el món del futbol català.

El pas de Joan Vilà per la Federació Catalana de Futbol ha sigut molt significatiu. Al capdavant de l'àrea esportiva de la federació com a director tècnic, ha aconseguit que les seleccions catalanes hagin adoptat un estil propi de joc, gràcies al qual ha sigut possible que la temporada passada es guanyessin tres campionats d'Espanya (sub-18 masculina, sub-16 masculina i sub-16 femenina) i, enguany, la sub-16 femenina.

El seu departament va ser l'encarregat de realitzar un estudi sobre la reestructuració del futbol base que va ser aprovada en assemblea. A més, han sigut els encarregats d'implementar els continguts dels cursos de monitor de futbol de nivell 0. Vilà, natural de Cardedeu, està especialitzat en coaching i és també fundador de l'empresa Soccer Services.

stats