FUTBOL
Esports 18/06/2015

El jutge del cas Jimmy suspèn la vista perquè no han comparegut els testimonis

Aquest dijous havien de declarar sis persones que van passar per la zona el dia dels fets i van gravar vídeos de la baralla

Efe
1 min

MadridEl jutge que investiga la baralla que va haver-hi als voltants de l'estadi Vicente Calderón en què va morir el seguidor del Deportivo de la Corunya Francisco Javier Romero 'Jimmy' ha suspès la vista d'aquest dijous ja que no han comparegut cap dels sis testimonis que havien estat citats.

El magistrat Pedro Merchante Somalo havia citat a les 09.30 hores sis persones per prendre'ls declaració, però finalment cap dels testimonis s'ha presentat aquest matí al Jutjat d'Instrucció número 20 de Madrid.

Es tracta de veïns i persones que passaven per la zona i van gravar vídeos dels fets ocorreguts el passat 30 de novembre quan el seguidor del Deportivo de la Corunya va morir després d'una multitudinària baralla entre membres de Riazor Blues i del Frente Atlético.

D'altra banda, 15 dels 19 detinguts aquest dimecres per participar en la multitudinària baralla han passat aquest matí a disposició judicial i aniran declarant al llarg del dia al jutjat d'instrucció número 35 de Madrid.

stats