Bàsquet - Lliga Endesa

Una picardia posa fi a una tradició innegociable del Barça: l'Instant Replay de l'ARA

Una acció de Chris Jones a 4,7 segons del final ha acabat amb les opcions culers

2 min
Jan Vesely, en acció a la Fonteta

BarcelonaEl Barça es va deixar la segona posició a la Fonteta (71-68), on havia guanyat cinc dels últims sis partits de l'ACB. Quan el marcador estava empatat i tan sols quedaven 4,7 segons, Chris Jones va imitar l'acció de Tomás Satoransky al clàssic, va tirar de picardia per treure una falta personal de tres tirs lliures a Willy Hernangómez i va sentenciar el triomf local. "És el que els àrbitres han vist i han xiulat", va lamentar Roger Grimau. Àlex Abrines va fallar un triple que hauria enviat el partit a la pròrroga.

Pedro Martínez i Salva Maldonado durant el partit contra el Coviran Granada

El mestratge de Pedro Martínez per reinventar posicions

Tot i tenir les baixes de Guillem Jou i Juampi Vaulet, el Baxi Manresa va superar el Coviran Granada (90-84). L'equip bagenc ja suma quatre victòries en set jornades. La clau del triomf cal buscar-la en la capacitat de Pedro Martínez per reinventar les posicions d'alguns jugadors sense desnaturalitzar el joc. "Crec que no ens hem de fixar tant en les posicions, sempre que siguin naturals. La clau és la polivalència. Les lesions ens limiten, però hem de superar les adversitats. No hem de buscar excuses sinó adaptar-nos i donar el nostre màxim", va dir el tècnic.

Els jugadors del Joventut després del partit a Saragossa

Un tuit que encén els aficionats de la Penya

Mentre el Joventut estava patint una derrota molt dolorosa a la pista del Casademont Saragossa (113-83), Chinanu Onuaku va escriure un tuit que va encendre els aficionats de la Penya. "Avui m'he sentit com un autèntic pare", va dir el pivot, que es va quedar a Badalona. Segons la versió oficial, per molèsties físiques. El club verd-i-negre està estudiant tant la seva situació contractual com el mercat, però l'escenari no és senzill. "Els resultats no són crítics, però no són els esperats", va analitzar Pau Ribas.

Markel Brown rebent la felicitació de Quino Colom

De jugador inadaptat a líder sobre el parquet

El Bàsquet Girona ha començat la temporada com un tro. L'equip de Salva Camps va aprofitar el bon partit de Markel Brown per tombar l'UCAM Múrcia (82-76). L'escorta nord-americà va anotar 16 dels seus 29 punts en un últim quart antològic. El jugador de Louisiana va sumar sis triples. La seva actuació va ser clau. "El que més m'ha agradat d'ell és com s'ha entrenat les últimes dues setmanes. L'adaptació és complicada perquè l'entrenador li demana molta exigència en el treball diari, però ara és un altre jugador", va opinar Camps.

stats