FUTBOL
Esports 02/06/2016

Gundogan, primer fitxatge del City de Guardiola

El jugador alemany anuncia la seva decisió d'unir-se al projecte de Pep Guardiola al Manchester City i agraeix el temps que ha passat al Borussia Dortmund

Joan Aureli Raich
2 min
Gundogan, nou fitxatge del City

BarcelonaIlkay Gundogan serà el primer fitxatge per al nou projecte de Pep Guardiola al Manchester City. El jugador d'origen turc ho ha comunicat utilitzant el seu compte de Twitter.

És el mateix canal que també ha utilitzat el club anglès per donar oficialitat a la notícia.

El migcampista alemany d'origen turc s'ha presentat als aficionats del City i ha mostrat les seves ganes de començar a treballar: "Tinc els millors anys de la meva carrera per davant i crec que podem aconseguir grans coses junts", i ha afegit que espera ajudar l'equip a "guanyar títols tant a Anglaterra com a Europa". Des del club ha parlat el seu director tècnic, Txiki Begiristain, exdirectiu del Barça, i ha dit que l'alemany "és un jugador molt intel·ligent i versàtil que pot operar en diverses posicions" i que serà un jugador "molt important durant els propers anys".

Gundogan durant un partit d'aquesta temporada amb el Borussia Dortmund

En el seu missatge cap als aficionats del Borussia Dortmund, el jugador ha agraït els cinc anys que ha passat a Alemanya. Gundogan explica que el principal motiu de la seva marxa és l'oportunitat de treballar en un projecte nou com el que el tècnic català comença a Anglaterra. A més, indica que va ser la filosofia de Guardiola el què el va convèncer per fer aquest pas. Des d'Alemanya, el director esportiu del club de Dortmund ha tornat l'agraïment al jugador: "Agraïm a l'Ilkay Gündogan els cinc anys extraordinaris que ens ha donat. El BVB li desitja una ràpida recuperació i que tot li vagi bé en el seu futur a Manchester".

El jugador, que actualment s'està recuperant d'una lesió al genoll, és el primer dels molts que es preveu que arribin a la ciutat de Manchester durant l'estiu per alimentar els projectes que comencen tant Guardiola al City com José Mourinho al United.

stats