BARÇA
Esports 26/09/2018

La guerra Pogba-Mourinho acosta el francès al Camp Nou

Mourinho li ha retirat la condició de capità

Ara
1 min
La guerra Pogba-Mourinho acosta el francès al Camp Nou

BarcelonaGuerra al Manchester United entre José Mourinho i Paul Pogba. Després de caure eliminats als setzens de final de la Copa de la lliga contra el Derby County de segona, el tècnic portuguès va informar que el francès deixa de ser capità de l'equip. Aquest matí a l'entrenament s'han creuat paraules amb molta tensió davant la premsa.

"L'única veritat és que he decidit que Pogba ja no és el segon capità. No hi ha més conseqüències, només és una decisió que puc prendre com a entrenador. En el seu moment el vaig escollir com a segon capità. Ara he pres una decisió com a entrenador que no he d'explicar a ningú", va dir Mourinho, molt enfadat pel partit dels seus homes, tot i que va treure importància a la derrota en afirmar: "El rival va començar millor que nosaltres en la segona part... Ara la Copa Carabao ja no és una preocupació perquè ja no la jugarem fins a la temporada vinent. I és la competició menys important que juguem".

El Manchester United ha començat malament la temporada, amb Mourinho enfadat per la falta de fitxatges i molest amb Pogba, ja que l'agent del francès, Mino Raiola, ha informat que el futbolista vol abandonar el club. Pogba sona amb força com a possible reforç del Barça i, de fet, el diari 'The Sun' ha publicat avui que Pogba serà blaugrana al gener. Al Barça callen sobre aquesta operació perquè des del punt de vista econòmic el Barça necessitaria vendre jugadors per poder incorporar Pogba, un dels futbolistes més ben pagats del món.

stats