Esports 05/06/2018

El Govern i Federació de Futbol de les Illes Balears treballen perquè la categoria cadet pugui ser mixta

També preveuen que les jugadores tindran la possibilitat de jugar tant en categoria absoluta amb un equip femení com en cadet amb un equip masculí

Juanmi Mas
1 min
La categoria cadet podria ser mixta

PalmaEl Govern i Federació de Futbol de les Illes Balears treballen perquè la categoria cadet pugui ser mixta. Així, es preveu que les esportistes, que fins ara podien formar part d’equips masculins fins a la categoria infantil ho puguin continuar fent els dos anys de la categoria cadet. També volen que les jugadores tinguin la possibilitat de jugar tant en categoria absoluta amb un equip femení com en cadet amb un equip masculí, i que sigui a partir dels 16 anys i no dels 14 quan hagin de passar a formar part de la categoria absoluta amb un equip íntegrament femení. Per tant, es pretén que, fins que arribin a la categoria juvenil, les jugadores puguin triar si volen jugar amb un equip femení o amb un equip masculí.

Aquesta entesa entre la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General d’Esports i Joventut, i la Federació de Futbol de les Illes Balears ja dona resultats: ja s'ha tancat la proposta conjunta perquè els equips cadets puguin ser mixtos, que es presentarà en la pròxima assemblea general de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

stats