BÀSQUET
Esports 06/10/2014

Els Gasol es querellen contra els seus exrepresentants per "apropiació indeguda"

Durant el mes de setembre es va admetre a tràmit la querella criminal, segons informa el diari 'El Mundo'

Efe
1 min
Pau i Marc Gasol, durant un acte a la Cambra de Comerç de Barcelona / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

MadridEls jugadors de bàsquet Pau i Marc Gasol, a més de Jorge Garbajosa –ja retirat–, s'han querellat contra els seus exrepresentants per "apropiació indeguda", segons informa el diari 'El Mundo' aquest diumenge. El 17 de setembre va ser admesa a tràmit la querella criminal que tots tres han interposat contra els que van ser els seus homes de confiança.

"Es tracta d'Arturo Ortega, el seu agent des de l'adolescència, i d'Enrique Rodríguez, encarregat de gestionar la imatge i els contractes publicitaris dels Gasol també pràcticament des dels seus inicis, fins que el 2012 van trencar precisament per l'assumpte que ara els porta als tribunals", afirma el diari.

A la querella s'acusa Ortega i Rodríguez i els empresaris Raúl Esteban Herranz i José Manuel Castillo López de "delictes d'apropiació indeguda en modalitat societària, administració fraudulenta, imposició d'acords abusius, impediment de l'exercici de drets socials i d'altres que poguessin derivar de la instrucció", diu 'El Mundo'.

Ortega, per la seva banda, es defensa i afirma: "No sé si s'ha comès o no un delicte, això és la justícia qui ho ha de determinar, però crec que els advocats dels querellants m'han inclòs a la querella de manera injustificada".

stats