ESPORTS
Esports 22/06/2020

El Barça busca la Lliga de futbol sala en un 'play-off' inusual al Martín Carpena

L'equip d'Andreu Plaza s'enfronta al Llevant als quarts de final

Toni Santolaria
2 min
El Barça buscarà revalidar el títol en el playoff de la LNFS / EFE

BarcelonaAquest dimarts arrenca a Màlaga el play-off per al títol de la Lliga de Futbol Sala, que es disputarà en seu única al pavelló Martín Carpena del 23 al 30 de juny. Barça, Movistar Inter i El Pozo Múrcia afronten la fase final en un format a partit únic i sense pròrroga. En cas d’empat, passa el més ben classificat.

El play-off començarà amb el partit entre Movistar Inter i Jaén Paraíso Interior (15.00, Gol). L’enfrontament ve marcat per les baixes al conjunt madrileny: Ricardinho, Carlos Ortiz i Humberto no jugaran la fase final perquè ja han firmat per l’ACCS francès, on estaran a les ordres de l’extècnic interista Jesús Velasco. A més, Gadeia va rescindir el contracte per fitxar pel Kairat Almaty. El Jaén, vuitè classificat amb 33 punts, buscarà donar la sorpresa davant un Inter que va acabar en primera posició amb 56 punts a la fase regular. L’equip de Torrejón de Ardoz, que ha perdut fins a nou jugadors des que va començar la temporada, en tindria prou amb un empat per ser a les semifinals.

El gran favorit per revalidar el títol és el Barça, que s’enfronta al Llevant (17.00, Esport3). Els blaugranes recuperen Esquerdinha després de deu mesos de baixa. El punta brasiler va patir un trencament als lligaments creuats el setembre passat i és la gran novetat a la convocatòria. El capità Sergio Lozano també torna després d'haver-se perdut la final de la Copa. Andreu Plaza continuarà sense poder comptar amb la seva gran estrella, Ferrao, que no ha pogut recuperar-se de la lesió al tendó d’Aquil·les. El Barça va finalitzar en segona posició amb 54 punts, mentre que el Llevant va acabar en setena amb 34 punts.

Viña Albali Valdepeñas i Palma Futsal disputen dimecres el partit més igualat dels quarts de final (15.00, Gol). En el seu segon any a l’elit, l’equip manxec s’ha confirmat com la gran revelació de la temporada després d'haver superat El Pozo a la classificació i d’arribar a la final de la Copa amb el pressupost més baix de la categoria. Els mallorquins, per la seva banda, ja són un habitual a les fases finals de les últimes temporades. Valdepeñas va quedar en tercera posició amb 45 punts i Palma en cinquena, amb 43.

El Pozo Múrcia juga l’últim partit dels quarts davant l'Osasuna Magna (17.00, Gol). L’equip murcià encara la fase final amb tots els jugadors disponibles, després d’haver recuperat els lesionats Miguelín, Leo Santana i Pol Pacheco. Deu anys després de l'última Lliga, i amb la sensació d’haver-s'hi quedat a les portes la temporada passada, el conjunt de Diego Guistozzi buscarà proclamar-se campió. El Pozo va finalitzar en quart lloc la temporada amb 44 punts mentre que l'Osasuna va quedar en sisè amb 39 punts.

Barça, Inter, El Pozo i Palma són els grans candidats a jugar les semifinals del play-off per al títol, que es disputaran el dissabte 27 de juny a les 12,30 i 15.30. La gran final tindrà lloc el 30 de juny a les 15.30. Tots els partits es podran seguir per Gol i, en el cas del Barça, també en directe per el canal Esport 3.

stats