BARÇA
Esports 16/12/2014

"És un dels millors futbolistes amb els que he jugat": les paraules de Cesc Fàbregas sobre Thierry Henry

L'exjugador del Barça ha elogiat Thierry Henry a través de la xarxa social Twitter, després de conèixer la seva retirada del futbol

Efe
1 min

LondresCesc Fàbregas ha elogiat aquest dimarts a través de la xarxa social Twitter Henry, que va ser company del jugador català quan els dos militaven a l'Arsenal, després que hagi anunciat la seva retirada del futbol. "És una pena que s'acomiadi un dels millors futbolistes amb el qual he jugat. Una veritable llegenda, Thierry Henry", ha tuitejat l'exjugador del Barça.

Fàbregas, que va arribar a l'Arsenal al setembre de 2003, i Henry van coincidir en el conjunt londinenc durant quatre temporades, abans que el francès fitxés pel Barça el juny de 2007. L'actual jugador del Chelsea, màxim assistent aquesta temporada a la lliga anglesa, ha acompanyat el seu missatge a Twitter amb una captura de pantalla d'una famosa entrevista que els hi va fer la cadena britànica BBC després d'un partit.

Henry ha anunciat avui la seva retirada del futbol professional després d'una carrera de 20 anys, en la qual va jugar en clubs com el Mònaco, la Juventus, l'Arsenal, el Barça o els New York Red Bulls. En un comunicat difós a través de la seva pàgina de Facebook, Henry ha assenyalat que la seva carrera ha estat "un viatge increïble" i ha agraït el suport de tots els aficionats, jugadors i membres dels clubs en els quals ha jugat i de la selecció francesa.

stats