COPA DE LA LLIGA FRANCESA
Esports 23/04/2011

L'Olympique de Marsella guanya la Copa de la Lliga francesa, amb un solitari gol de Taye Taiwo (1-0)

Com l'any passat, l'equip de Didier Deschamps ha tornat a conquerir el títol de Coupe de la Ligue, a l'estadi de Saint Denis davant el Montpeller

Adrià Soldevila
Taye Taiwo celebra el gol de la victòria a la Copa de la Lliga francesa.

BarcelonaUn solitari gol de Taye Taiwo ha donat el títol de Coupe de la Ligue a l'Olympique de Marsella. L'estadi de Saint Denis ha estat l'escenari de la final, que ha tingut emoció fins als últims instants de partit.

El matx s'ha desenvolupat com es preveia, amb poc joc de mig del camp, amb poc domini per part de cap equip i amb moltes arribades a les àrees. Un partit sense control que s'ha acabat decidint al minut 81. En la primera part, el Montpeller ha tingut les seves opcions, però Mandanda ha refusat totes les oportunitats del conjunt dirigit per René Girard. A la segona, qui ha tingut les seves opcions ha estat l'Olympique, que ha certificat la victòria amb un gol del lateral Taye Taiwo a la sortida d'una falta. En el llançament, Gabi Heinze ha intentat rematar i ha estorbat el porter, que ha refusat malament la pilota i ha facilitat el gol de Taiwo. Prèviament, l'exjugador del Reial Madrid estava en fora de joc i, per tant, l'acció hauria d'haver estat invalidad i el gol, anulat. Però no ha estat així i el Marsella s'ha endut el seu tercer títol de Copa de la Lliga.