Futbol Català
Esports 16/03/2012

El Martinenc busca nom per a un nou camp

El rectangle de joc de futbol 7 que estrenarà l'entitat del Guinardó serà batejat amb la denominació sorgida de les propostes dels seus seguidors

Ara
1 min
El Martinenc busca la participació social

BarcelonaLes instal·lacions municipals del Guinardó estrenaran aviat un nou espai gestionat pel Futbol Club Martinenc. L'antic espai de sorra annex al camp principal es convertirà en un pràctic terreny de futbol 7 per on l'entitat calcula que hi passaran 350 futbolistes. La directiva dels 'diables vermells' busca la participació dels seus socis i aficionats per batejar el nou camp.

Tots els abonats i aficionats en general que vulguin prendre part d'aquest concurs, ho podran fer omplint una butlleta disponible a l'oficina d'atenció al públic i a l'oficina del futbol de base de l'entitat, La pròpia butlleta haurà d'entregar-se a les mateixes dependències. Entre tots els noms proposats, la junta del club barceloní escollirà quatre finalistes que, mitjançant la pàgina web oficial, podran ser votats per la resta de socis i seguidors.

El nom finalment triat podria determinar més d'un guanyador si la denominació final del recinte ha estat proposada per més d'una persona a la vegada. L'entitat ha previst aquesta situació marcant un màxim de cinc coincidències per obsequiar als diferents guanyadors si es produeix aquest fet. Els premis pel vencedor (tots ells multiplicats per tants guanyadors hi hagi) són passar 1 hora privada amb amics i familiars jugant al nou camp de futbol 7, 1 berenar per a 3 persones al bar Can Cívic, 2 invitacions pel CEM Guinardó i un objecte de la botiga oficial del club.

stats