Esports 18/02/2022

El futbol balear s'aturarà aquest cap de setmana en suport als àrbitres

La Federació se suma a la vaga per frenar l'increment de violència verbal i física contra aquest col·lectiu

ARA Balears
1 min
Partit de futbol regional.

PalmaAquest cap de setmana no hi haurà futbol ni formatiu ni d'aficionats a les Illes Balears. La Federació de Futbol de les Illes Balears ha decidit suspendre tots els partits de les seves competicions previstos per a aquest cap de setmana com a mostra de suport amb la vaga dels àrbitres que reclamen més seguretat. Inicialment, el comitè arbitral va anunciar una vaga que afectaria només els partits de Tercera Divisió i Preferent com a protesta davant les agressions patides recentment, però la FFIB ha decidit sumar-s'hi i ha suspès tota la jornada.

A través d'un comunicat, la FFIB ha anunciat no només la suspensió dels partits, sinó també el seu suport al comitè arbitral i ha reclamat que tots els sectors que formen part del futbol balear treballin junts per evitar que es repeteixin situacions de violència física i verbal contra els àrbitres illencs.

A més, la mesura també afectarà els partits de futbol sala de la Federació de Futbol de les Illes Balears i té el suport de la Reial Federació Espanyola de Futbol i del seu president, Luis Rubiales.

stats