Esports 30/01/2018

El Formentera obre la porta al porter Chechu Grana i cerca substitut

El porter asturià posa fi al seu cicle a la illa i s'uneix a les baixes de Fernando Liñán, Álvaro Muñiz i el tècnic Tito García Sanjuán

Ara Balears
1 min
Chechu Grana abandona el Formentera

FORMENTERAContinua el ball de comiats al Formentera en aquest mercat d'hivern. A les conegudes baixes de Fernando Liñán, Álvaro Muñiz i el tècnic Tito García Sanjuán s'uneix ara l'inesperat adeu del porter de 22 anys Chechu Grana, que posa fi al seu cicle a l'illa per motius personals.

El porter, que s'ha format a les categories inferiors de l'Sporting de Gijón, no ha tingut oportunitats a l'equip formenterenc encara que el preparador aragonès, abans de marxar al Toledo, va voler reconèixer el seu esforç i compromís donant-li la titularitat davant l'Atlètic Balears i l'Atlètic Saguntí.

A la Copa del Rei, Chechu va ser titular en el partit de tornada dels vuitens de final davant l'Alabès. El porter va rebre dos gols, però a Mendizorroza va signar una gran actuació i va mantenir l'equip dins l'eliminatòria durant una bona part del partit, demostrant la gran projecció que atresora, malgrat la seva joventut.

Sens dubte, la baixa del porter asturià és un seriós contratemps per a un Formentera que es veu obligat a cercar-li un recanvi a correcuita, ja que el període de fitxatges acaba demà a les 0 h. De moment, el sevillà Marcos Contreras serà qui es faci càrrec de la porteria del Formentera fins que arribi un nou company.

stats