1a divisió
Esports 05/09/2014

Florentino Pérez dóna a entendre que Di María volia cobrar com Cristiano Ronaldo

El president del Reial Madrid reconeix que "no han pogut satisfer" les pretensions econòmiques de l'argentí per no crear "un greuge comparatiu" a nivell econòmic que "desestabilitzés" el club

Efe
2 min

MadridFlorentino Pérez, president del Reial Madrid, ha declarat que la sortida de l'argentí Ángel di María es va produir després que el club blanc decidís no satisfer les seves pretensions econòmiques tot i que el club li va fer "la millor oferta possible, el màxim que podíem", i "no ho va acceptar".

"Un jugador que té contracte en vigor se'n va perquè vol, perquè el Reial Madrid ha complert al llarg de la vida dels contractes en vigor. No critico les pretensions econòmiques dels jugadors, que són lícites, però no les hem pogut satisfer. Li vam fer la millor oferta, el màxim que podíem, i no la va acceptar ", ha comentat Florentino Pérez en una compareixença al Santiago Bernabéu.

"Cap jugador té aquests ingressos a excepció de Cristiano Ronaldo, que és el millor del món. És una decisió personal i no puc fer una altra cosa. Si haguéssim acceptat aquestes pretensions s'hauria produït un greuge comparatiu que hagués posat en risc l'estabilitat financera, que és la base per a l'estabilitat institucional i per extensió esportiva", ha confessat.

"Com que Di Maria va ser contundent a l'hora de dir que se n'anava, vam incorporar el colombià James Rodríguez, que va ser dels millors del mundial. Davant d'aquesta situació de rotunda negació pensem en un altre jugador i és una gran satisfacció que hagi trobat un altre club i que a sobre ens hagi donat aquest una quantitat que considerem justa. Li agraïm el treball, l'esforç que ha fet al club i li desitgem el millor", ha apuntat.

El president madridista ha evitar aprofundir en les sortida de l'argentí i en l'enrenou mediàtic que s'ha produït amb la seva marxa al Manchester United anglès.

"Vaig entrar aquí al 2000 i al llarg d'aquests anys han sortit molts jugadors i han vingut altres. La meva experiència em fa entendre que sempre se'n va el millor i els que vénen sempre són qüestionats. El primer qüestionat va ser Zidane i l'últim Gareth Bale. Di María, com tots, té el nostre afecte, reconeixement i respecte, per haver format part de la història d'aquest club. Mai no hauran sentit parlar malament d'un jugador que hagi hagut de sortir. Ho dic sempre", ha conclòs.

stats