FUTBOL
Esports 07/07/2014

Els metges de la FIFA "confien plenament" en el tractament que està rebent Neymar

El metge de la selecció brasilera, José Luiz Runco, ha descartat qualsevol possibilitat que Neymar torni a jugar al Mundial

Efe
2 min
Neymar, lesionat

BrasilEls metges de la FIFA han explicat per mitjà d'un comunicat que confien plenament en el tractament que la selecció brasilera li està aplicant a Neymar, que es va fracturar una vèrtebra per un cop de genoll del colombià Camilo Zúñiga, durant el partit dels quarts de final del Mundial que les seves seleccions van disputar dissabte passat.

"Brasil té un gran suport mèdic i segur que Neymar rebrà el millor tractament. No tenim res a comentar sobre això, llevat que estem segurs que està en les millors mans. Aquesta lesió sanarà, però trigarà una mica", ha explicat el metge en cap de la FIFA, Jiri Dvorak.

Els metges de la Confederació Brasilera de Futbol van descartar diumenge que Neymar pogués sotmetre's a qualsevol tractament que li permetés arribar a la final, en resposta a l'opinió expressada per un metge del Santos, que va assegurar dies enrere que l'estrella brasilera tindria alguna possibilitat de jugar si se sotmetés a una tècnica d'infiltracions d'analgèsics a la regió afectada.

El metge de la selecció brasilera, José Luiz Runco, ha explicat en O Globo, sobre això, que les infiltracions són una "pràctica antiga i perillosa" per a la salut del jugador, de manera que ha desaconsellat el seu ús i ha assegurat que podrien empitjorar l'estat de Neymar, que ara és "estable".

"No hem de crear falses il·lusions a l'aficionat brasiler", ha afirmat Runco, en descartar qualsevol possibilitat que Neymar torni a jugar al Mundial.

Michel D'Hooghe, president de la comissió mèdica de la FIFA, ha destacat que la lesió del jugador del Barça no és freqüent en els futbolistes. "No és una lesió comú. En 42 anys que porto en la meva carrera, no crec que hagi vist més de cinc vegades una fractura de vèrtebra", ha indicat.

stats