TENIS
Esports 06/11/2013

Ferrer es queda sense opcions a la Copa Masters després de perdre contra Berdych

El de Xàbia, que dimarts ja havia perdut contra Nadal, ensopega també davant el tenista txec (6-4 i 6-4)

Efe
2 min

LondresDavid Ferrer ha perdut aquest dimecres a la Copa Masters davant el txec Tomas Berdych per 6-4 i 6-4, en una hora i 23 minuts i s'ha quedat sense opcions de continuar endavant en el torneig.

El número tres del món, que afronta a Londres la seva setena setmana de competició consecutiva, ja havia caigut el dimarts davant el seu compatriota Rafa Nadal oposant menys resistència de l'habitual (6-3 i 6-2, en poc més d'una hora) i aquest dimecres ha sucumbit contra Berdych.

Als seus 31 anys, Ferrer aspirava a clausurar amb bon gust de boca una de les millors temporades de la seva carrera en una Copa Masters que ja ha disputat en cinc ocasions (va arribar a la final el 2007, davant el suís Roger Federer).

En acabar aquest dimarts el partit contra Nadal, Ferrer va reconèixer que el cansament li havia impedit desenvolupar el seu millor tenis, si bé es va mostrar convençut que 24 hores eren suficients per recuperar forces. Així les coses, quan el de Xàbia ha saltat aquest dimecres a la pista, semblava haver renovat les seves energies. S'ha emportat el primer joc en blanc i tractava de fer valer els seus punts forts davant d'un Berdych que no es deixava acovardir amb facilitat.

Ferrer transmetia bones sensacions amb algun cop brillant, però Berdych al servei li deixava poques opcions i el primer set aviat s'ha resolt a favor del txec. Ferrer ha defensat tres boles de 'break' i finalment, no ha pogut defensar la quarta.

L'alacantí ha cedit el primer set, però mantenia la confiança de tornar a remuntar en els dos següents, com ja havia fet fa cinc dies en els quarts de final de París Bercy. El de Xàbia ha aguantat durant més de mitja hora en el segon parcial fins al 4-4, el punt d'inflexió d'aquest segon set, quan Berdych s'ha aconseguit imposar.

stats