PRIMERA DIVISIÓ
Esports 09/01/2013

Fernando Gómez demana la dimissió de Llorente i assegura tenir inversors per al València

L'exjugador presenta una candidatura sota la denominació "Sempre València, il·lusiona't de nou"

Efe
2 min
Fernando Gómez, durant la roda de premsa on ha presentat la seva candidatura

ValènciaL'exjugador i exdirector esportiu del València Fernando Gómez ha presentat públicament el seu projecte per presidir el club. També assegura que té un principi d'acord amb inversors per intentar solucionar els problemes econòmics de l'entitat i ha demanat la dimissió de l'actual president, Manuel Llorente.

Gómez ha assegurat que no ha mantingut converses amb Bankia, principal creditor del club, ni amb les institucions públiques, avaladors del València, per la qual cosa aclareix que l'important "no és com arribar a la presidència, sinó quan". A més, ha dit que "aquest missatge és l'aparició pública d'una alternativa que molta gent demana, i va dirigida cap a ells", ha afegit.

Sota la denominació 'Sempre València, il·lusiona't de nou', Fernando ha parlat acompanyat de dos membres del seu equip, Juan Manuel Romero i Javier Villalonga. Fernando diu que ha decidit fer aquest pas davant la situació "tan delicada" que viu el club, tant en l'aspecte econòmic com esportiu i social, i ha afirmat que el projecte que presenta és "una alternativa real per donar una solució eficaç".

A més, s'ha mostrat partidari de solucionar els problemes "des de dins i no des de fora", en al·lusió a les institucions públiques, i ha assegurat: "Algunes persones del meu equip han treballat durant diversos mesos per realitzar aquests contactes amb inversors i poder avançar en les negociacions. Ara mateix estem aturats, no podem avançar més. No es poden tancar les gestions que s'han realitzat per alliberar el club d'aquesta pressió econòmica sense tenir coneixement de la situació real del club", ha afegit.

Del president Manuel Llorente ha afirmat que "demano que dimiteixi com un acte de responsabilitat. Fa massa temps que hi és i no ha ofert cap solució, i crec que no en té. Llorente ha estat tres anys i mig rebent un salari desorbitat i no ha trobat solucions. No ataco la persona, sinó la gestió".

Fernando assegura que en el seu projecte es compromet a complir amb la promesa en un termini màxim de 18 mesos, i en cas de no aconseguir-ho marxaria.

stats