Tenis
Esports 01/08/2012

La Federació Espanyola de Tenis respon a Llagostera: "Ha sigut una decisió tècnica"

Asseguren que van ser els capitans masculí i femení els que van escollir Marcel Granollers i María José Martínez per als dobles mixtos, que al final han quedat fora per rànquing

Efe
1 min

BarcelonaLa Federació Espanyola de Tenis addueix "decisions tècniques" per a la inscripció de la parella de dobles mixtos per disputar el torneig en els Jocs de Londres 2012, que al final no ha aconseguit entrar, per qüestions de classificació, en el quadre de la competició.

En resposta a les manifestacions de la jugadora Núria Llagostera, que ha assegurat que ella podia haver disputat el torneig mixt amb qualsevol company de l'equip masculí, la Federació de Tenis indica que, al final, després de valorar les possibilitats, es va optar perquè ho decidissin els capitans dels dos equips equips, Àlex Corretja i Albert Costa.

"La inscripció per al dobles mixt és secreta. Tenint en compte que cada país va a inscriure les seves millors parelles, les nostres opcions només passaven, per rànquing, per David Ferrer o Nicolás Almagro. Ferrer està immers en l'individual i el dobles, i es va descartar, i Almagro està jugant amb dolor a una espatlla", han aclarit fonts de la Federació Espanyola.

"A partir d'aquí els tècnics van decidir que fos una decisió de cada capità, que va triar el jugador que veien amb més possibilitats. Dins el masculí, i amb Ferrer, Almagro i Feliciano en competició i Fernando Verdasco ja fora d'Espanya, es va escollir Marcel Granollers. En el femení es va designar María José Martínez", ha afegit la Federació.

"Ara, veure que Núria Llagostera podia haver participat amb qualsevol, vistes les parelles que han acabat inscrites a la competició, és arribar a misses dites", ha indicat la RFET. "La resta d'arguments que han d'explicar els capitans són qüestions tècniques."

stats