Esports 04/12/2017

La Federació Balear de Motociclisme comença una nova etapa a Son Oms

La Federació i l'Ajuntament de Palma han signat un acord per utilitzar una parcel·la a Son Oms com a escola de motociclisme

Ara Balears
1 min
La Federació Balear de Motociclisme comença nova etapa a Son Oms

PalmaLlum verda al nou espai esportiu a Son Oms. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) i la Federació Balear de Motociclisme han signat un acord amb el qual s'autoritza l'ús de la parcel·la municipal al carrer de Can Calafat per part de la Federació, que hi traslladarà les seves escoles de motociclisme, abans situades al velòdrom de Son Moix.

La tinent de batle d'Educació i Esports de Palma, Susanna Moll, ha destacat aquest acord perquè "hem pogut resoldre un problema històric, a la fi hem pogut fer la cessió d’aquest solar perquè la Federació pugui impulsar aquí l’escola de motociclisme". Per la seva banda, el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pedro Mas, ha valorat la cessió del solar i ha explicat que "el nou espai centralitzarà l’esport base i acollirà els esportistes del programa de tecnificació. Així un total d’uns 60 pilots podran dur a terme els entrenaments a Son Oms".

El conveni d'autorització d'aquest espai, de 30.000 m2, té vigència per un termini màxim de quatre anys, segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat. L'acord, a més, inclou diversos punts a complir per la Federació, com la conservació, el manteniment i la neteja dels espais, l'obertura i el tancament o la col·locació, reposició i reparació dels equipaments esportius.

stats