Esports 06/07/2017

Esteban Granero serà el cervell que demana Quique Sánchez Flores

El migcampista madrileny, de 30 anys, arriba amb la carta de llibertat de la Reial Societat

R.r.
2 min
Esteban Granero, durant un partit amb la Reial Societat

BarcelonaEsteban Granero serà el cervell que demana Quique Sánchez Flores pel seu Espanyol. El migcampista madrileny aconseguirà la carta de llibertat de la Reial Societat, tal i com ha confirmat el president del club basc, Jokin Aperribay: "És un jugador que busca oportunitats per jugar més. L'Espanyol ha trucat a la Reial. Marxarà com va venir, amb la carta de llibertat".

Aquesta era una de les exigències de l'Espanyol, que no volia pagar traspàs pel migcampista a qui ja va voler l'any passat. Aleshores, malgrat la Reial el va posar al mercat com a transferible, va ser el jugador el que va preferir quedar-se al club basc. Aquest dijous 'El Diario Vasco', parlava de "converses avançades en les últimes hores" entre el representant del jugador i el club espanyolista. Té 30 anys, i firmaria per dues temporades més una tercera d'opcional.

La Reial Societat veu amb bons ulls deixar lliure aquest jugador perquè és una de les fitxes més altes de la plantilla sense ser indiscutible en els plans d'Eusebio Sacristán. En el darrer curs va disputar 19 partits, dels quals només vuit com a titular. La seva primera temporada a Anoeta (2013-14) va estar marcada per una greu lesió al genoll que el va mantenir de baixa tot el curs, però en les dues següents temporades va consolidar-se com un jugador important (35 partits el curs 2014/15 i el 2016/17).

"Quique Sánchez Flores és un tècnic a qui admiro i mai li diria que no. Em fa il·lusió el seu interès", va confessar el jugador a finals de juny en una entrevista a 'Marca'. El tècnic madrileny el va dirigir en les categories inferiors del Reial Madrid, i considera que és un perfil de jugador que s'escau força per la posició de migcampista creatiu. En la mateixa entrevista, Granero va reconèixer que, "després d'un any complicat", era el moment de marxar.

"El que vull és jugar. Estic en un moment de la meva carrera molt bo, em trobo molt fort, amb confiança i maduresa", va assenyalar el migcampista, que veia amb bons ulls aterrar a l'Espanyol: "L'he vist créixer en l'últim any i és molt atractiu, el que estan fent". L'Espanyol guanya així la partida al Betis, un altre club que havia mostrat un alt interès en ell, ja que és del gust de Quique Setién.

stats