TENIS
Esports 02/09/2019

Djokovic abandona l'Open dels Estats Units amb molèsties a l'espatlla esquerra

El serbi s'ha retirat quan perdia per dos sets a zero contra Wawrinka als vuitens de final

N.g.
2 min
Djokovic rep assistència mèdica a l'espatlla esquerra durant el partit contra Wawrinka

BarcelonaNovak Djokovic no podrà defensar el títol de campió de l'Open dels Estats Units. El serbi s'ha hagut de retirar en el tercer set del partit de vuitens de final que disputava contra Stan Wawrinka (el suís ja guanyava per dos sets a zero: 6-4, 7-5 i 2-1) per molèsties a l'espatlla esquerra.

El tenista serbi, que ha demanat tractament després del segon set, ha acabat el tercer joc del tercer set i ha començat a negar amb el cap, ha caminat fins al jutge i li ha dit que es retirava i que, per tant, no podria optar al seu quart guardó del torneig nord-americà.

"És frustrant. Molt frustrant. Òbviament no soc ni el primer ni l'últim jugador que es lesiona i es retira d'un dels esdeveniments més importants del tenis", ha comentat Djokovic, que ha afegit: "Acabo de sortir de la pista, així que, per descomptat, em fa mal".

Sobre la lesió, el serbi ha dit: "El dolor ha estat constant durant setmanes. Alguns dies amb més dolor, d'altres amb menys intensitat, i evidentment prenent diferents coses per eliminar-lo a l'instant. El tractament a vegades funciona i d'altres no. Simplement, el cos et diu quan ja no pots seguir més", ha afegit.

"Mai vols que un partit acabi d'aquesta manera. Realment ho sento per Djokovic, és un bon amic, és un campió increïble", ha dit Wawrinka després del partit.

Wawrinka, que ja havia vençut Djokovic al mateix Arthur Ashe Stadium a la final del 2016, s'enfrontarà en els quarts de final al rus Daniïl Medvédev, cinquè cap de sèrie, que ha guanyat per 3-6, 6-3, 6-2 i 7-6 (2) l'alemany Dominik Koepfer, número 118 del món.

Federer es classifica per als quarts de final

Roger Federer celebra la classificació per als quarts de final de l'Open dels Estats Units

Roger Federer, tercer cap de sèrie, ha superat als vuitens de final el belga David Goffin (6-2, 6-2 i 6-0) i ha aconseguit classificar-se per als quarts de l'Open dels Estats Units. És la tretzena vegada que el suís, que suma cinc títols al torneig, arriba fins a aquesta ronda. En quarts, Federer s'enfrontarà al búlgar Grigor Dimitrov.

stats