FUTBOL
Esports 06/08/2015

Di María fitxa pel PSG i ja és el jugador més car de tots els temps

Els diferents fitxatges del jugador han significat moviments de 179 milions d'euros

Efe
1 min
Di María, nou jugador del PSG

BarcelonaEl París Saint-Germain ha fet oficial aquest dijous el fitxatge de l'argentí Ángel di María per a les pròximes quatre temporades. El jugador argentí, de 27 anys, ha signat avui el contracte que el lliga al club francès després d'haver passat una temporada al Manchester United, ha indicat el PSG en un comunicat.

El club no comunica la indemnització de traspàs, encara que els mitjans francesos assenyalen que puja a 63 milions d'euros, la qual cosa el converteix en el segon futbolista més car de la història de França, dos milions menys que el que el PSG va pagar fa dos anys per fitxar l'atacant uruguaià Edison Cavani. "Estic orgullós i impacient de vestir els colors del PSG. Vull tenir èxits en totes les competicions, tant a França com a Europa. Vull tornar a guanyar la Lliga de Campions, el somni de tot futbolista", ha dit el jugador.

Amb aquest fitxatge, Di María passa a ser el jugador que ha mogut més diners de la història del futbol en fitxatges, ja que s'han pagat 179 milions per ell. Ibrahimovic ha costat 169 milions; James Rodríguez, 132; Anelka, 127, i els argentins Crespo i Verón, 122.

Els jugadors més cars de la història

Di María: 179 milions

Ibrahimovic: 169 milions

James Rodríguez: 132 milions

Anelka, 127 milions

Crespo i Verón, 122 milions

stats