Esports 14/11/2018

Deschamps: "Conec les excuses de Dembélé quan arriba tard"

El seleccionador critica l'atacant, a qui demana "consciència" de les responsabilitats que té

Ara / Efe
2 min
Demblélé, durant un partit amb França

BarcelonaEl seleccionador francès, Didier Deschamps, ha criticat aquest dimarts el davanter del Barcelona Ousmane Dembélé perquè "sol arribar tard" a les obligacions amb el seu club. Deschamps assegura que li va aconsellar que prengui "consciència de les exigències" que implica mantenir-se en el més alt nivell. "No desespero. Si en un moment penso que això no funciona, m'ocuparé de fer-l'hi entendre (a Dembélé) de manera diferent", va afirmar en conferència de premsa durant la concentració de la selecció a Clairefontaine, al sud de la regió de París.

El seleccionador francès ha apuntat que el jugador ha de prestar més atenció a aquest problema, i ha negat haver intercanviat missatges amb la directiva del Barcelona sobre el comportament de Dembélé, ja que, ha dit, ell no s'ocupa del "dia a dia del club", que és responsabilitat del Barça. "Conec les excuses de Dembélé quan arriba tard", ha afegit.

La resposta de Deschamps ve precedida per la polèmica generada per l'absència en l'entrenament de dijous passat de Dembélé, que suposadament va al·legar que patia una gastroenteritis, i que va estar un temps il·localitzable. L'incident se suma a una concatenació de retards del francès, fins al punt que s'ha arribat a especular amb la seva venda.

L'entrenador del Barcelona, Ernesto Valverde, va eludir donar explicacions a la premsa dissabte "perquè les qüestions internes són internes". Valverde no el va convocar per al partit de Lliga contra el Betis de diumenge, però confia a reconduir la situació i va deixar entreveure que, de moment, no preveu buscar-li una sortida en el mercat d'hivern.

El representant del jugador respon

Al pas de les crítiques ha sortit el representant de Dembélé, Moussa Sissoko, que s'ha mostrat sorprès a Radio Montecarlo. "És cert que l'Ousmane estava malalt. El club va confirmar que tenia una malaltia gastrointestinal i estic sorprès que hi hagi aquestes polèmiques quan un jugador està malalt. No va poder dormir en tota la nit, estava molt cansat i no va anar a l’entrenament del matí. El club ens ha retret que no els aviséssim abans per poder enviar un metge a casa seva que comprovés com estava. Ho va fer una mica tard". Sissoko va deixar clar que el club, Valverde i el secretari tècnic, Éric Abidal, estan contents amb el seu rendiment.

Segons 'Mundo Deportivo', la cúpula esportiva del Barça es va reunir amb l'agent del jugador aquest dimarts. Per part blaugrana hi van participar el mànager, Pep Segura, i el secretari tècnic, Éric Abidal. Tots dos haurien mostrat a Sissoko la seva confiança en Dembélé, però també el desig que hi deixin d'haver retards i altres episodis polèmics en què es pugui qüestionar la seva actitud.

stats