FUTBOL
Esports 08/07/2014

La fase final del Mundial del Brasil es disputarà sobre gespa catalana

L'empresa gironina Royalverd ha sigut l'encarregada d'instal·lar el terreny de joc de l'estadi de Maracanã, entre d'altres

Ara
1 min
La gespa de l'estadi de Maracanà, seu de la final del Mundial del Brasil / ROYALVERD

BarcelonaEl Mundial del Brasil, la competició futbolística més important dels últims anys, es disputarà sobre gespa catalana. L'empresa Royalverd, amb seu a Olot, ha sigut l'encarregada de la instal·lació, la gestió i el manteniment de la gespa de l'estadi de Maracanã, on es disputarà la final del Mundial del Brasil, així com del de Mineirão (Belo Horizonte), on l'Argentina i Holanda s'enfrontaran a les semifinals de la competició.

Royalverd, a més, s'ha encarregat de posar el terreny de joc de 5 estadis més del prestigiós torneig: Nacional (Brasília), Castelao (Fortalesa), Arena Fonte Nova (Salvador de Bahia), Arena Amazònia (Manaus) i Arena Pernambuco (Recife).

Aquesta és la segona ocasió en què l'empresa catalana s'encarrega de la cura i el manteniment de la gespa en un torneig organitzat per la FIFA, després de l'èxit aconseguit l'any passat amb la Copa Confederacions 2013, que també es va disputar a terres brasileres.

A banda dels imponents estadis on milers d'aficionats gaudeixen del futbol de les seves seleccions, Royalverd ha posat també l'accent català als centres d'entrenament de 10 dels 32 combinats nacionals que participen a la Copa del Món: Brasil, Espanya, Alemanya, Anglaterra, Holanda, Itàlia, Suïssa, Xile, Argentina i Uruguai.

stats