BÀSQUET - LLIGA FEMENINA ENDESA
Esports 01/03/2020

La defensa de l’Spar CityLift Girona, en forma (61-55)

L'equip entrenat per Eric Suris s'ha desfet de l'Extremadura

à.g.
1 min
L’Spar CityLift Girona ha derrotat l'Extremadura

BarcelonaLa defensa de l’Spar CityLift Girona arribarà en forma a la Copa de la Reina de bàsquet. L’equip entrenat per Eric Surís es va desfer ahir del Nissan Al-Qázeres Extremadura, que tan sols va poder anotar 55 punts a Fontajau (61-55). L’estratègia col·lectiva del conjunt local va desfigurar els percentatges del rival, que només va poder anotar el 35,3% dels tirs de dos que va intentar i el 34,8% dels triples. A més, va perdre 14 pilotes.

Naignouma Coulibaly (12 punts i 8 rebots) i Magalí Mendy (16 punts amb 4/6 en triples) van ser les jugadores de l’Spar CityLift Girona més inspirades en el triomf del segon classificat de la competició. L’equip gironí, que va tenir la baixa de Sonja Vasic, acumula set victòries consecutives entre la Lliga Femenina Endesa i l’Eurolliga. Jennie Simms, per la seva banda, va ser la màxima anotadora visitant (19 punts).

El rival de l’Spar CityLift Girona als quarts de final de la Copa de la Reina de Salamanca serà el Cadí La Seu, que dissabte va perdre a la pròrroga contra l’Embutidos Pajariel Bembibre (77-81).

stats