DAKAR 2016
Esports 04/01/2016

Toby Price guanya la segona etapa del Dakar en motos i Loeb, en cotxes

Joan Barreda és setè en motos, mentre que en cotxes Nani Roma ha tingut problemes en un fangar i ha perdut tres quarts d'hora

Ara
2 min
Joan Barreda, durant la segona etapa del Dakar

BarcelonaL'australià Toby Price (KTM) s'ha adjudicat avui la segona etapa del Dakar en motos, amb un temps de 3h 46m 24s, i és el nou líder de la classificació general. El portuguès Ruben Faria (Husqvarna), a 20s, i l'eslovac Stefan Svitko (KTM), a 1m 28s, han completat el podi d'una etapa reduïda per les pluges, que havien obligat a suspendre l'especial del diumenge.

El francès Alain Duclos (Sherco) ha estat la sorpresa de l'etapa en acabar quart, després de mantenir-se al podi durant bona part de l'especial, que finalment ha estat de 354 quilòmetres per a les 136 motos que han sortit des de Villa Carlos Paz.

L'austríac Matthias Walkner (KTM) ha estat cinquè, el portuguès Paulo Gonçalves (Honda), sisè, mentre que Joan Barreda (Honda), que havia estat primer al pròleg, ha quedat relegat a la setena posició, a 3m 22s del líder australià, i ha caigut a la sisena posició a la General.

Laia Sanz, després de patir problemes al pròleg, ha ocupat la catorzena posició i ocupa la posició 27 a la general.

Loeb, primer en cotxes

En cotxes, els francesos Sébastien Loeb i Stephane Peterhansel han signat un doblet per a la marca Peugeot. Loeb, nou vegades campió mundial a la modalitat de ral·lis però debutant en aquest raid, ha marcat el millor temps amb un crono de 3h 45m 46s, en una especial agre per a Nani Roma (Mini) que ha perdut molt de temps per problemes en un fangar i ha perdut tres quarts d'hora.

Peterhansel, company d'equip de Loeb, ha finalitzat segon a 2m 23s del líder, mentre que el sud-africà Giniel De Villiers (Toyota) ha estat tercer a 3m 01s.

stats