Esports 26/07/2018

El CV Manacor creix a ritme de renovacions

Ernesto Meléndez, Xavier Román i Andreu Català continuaran vinculats al club manacorí, que enguany debutarà a la Superlliga de vòlei

Juanmi Mas
2 min
El president Andreu Mesquida renova a Ernesto Meléndez , Xavier Román i Andreu Català

PalmaDos receptors i un lliure són les següents peces del tauler amb les quals el CV Manacor va configurant la seva plantilla amb vista a la seva estrena a la Superliga de vòlei. Ernesto Meléndez (Veneçuela, 1983), Xavier Román (Pòrtol 1992) i Andreu Català (Pòrtol, 1995) són els dos receptors i lliure (respectivament) que juntament amb les renovacions de Cabrer, Mesquida i Gallego donen forma a la confecció de l'equip que ha fet història en el vòlei manacorí.

El president del club, Andreu Mesquida, ha confirmat aquesta setmana que el club continua apostant amb la direcció tècnica per la renovació de jugadors que han demostrat un esperit d'esforç al club "gràcies als quals som on som, a la Superlliga". Mesquida va confirmar que en les pròximes setmanes es faria pública la signatura de nous contractes amb dos centrals i un punta que "reforçaran l'equip actual perquè pugui fer un paper digne i competitiu en Primera Divisió". Mesquida explica que el club du a terme una política de fitxatges moderada i responsable "perquè som un club honest que vol jugar les seves cartes d'acord amb les seves possibilitats i no hipotecarem les arques d'aquesta entitat".

Els jugadors renovats reconeixen la seva satisfacció per mantenir-se dins dels plans del club i afirmen que se senten orgullosos de formar part d'un equip "d'amics que han pogut arribar a aquesta meta històrica jugant com a amateurs i sense un altre interès que no fos esportiu". Alguns d'ells, com Meléndez, reconeixen que han tingut ofertes d'altres clubs de Primera, "però la inclinació a aquest club de Manacor ha pesat més". Altres jugadors com Català i Román es mostren molt contents de "poder viure aquesta experiència" i volen recordar que la importància d'aquest moment "no és només per l'equip sènior sinó també pels més petits i pel creixement del planter de volei, com a esport minoritari que va guanyant afició en el mapa esportiu".

stats