El València tomba el Sevilla amb un gol de Negredo en el temps afegit (2-1)

El Vila-real també suma els tres punts davant un Getafe que segueix sense reaccionar

Ara
Pako Ayestarán

BarcelonaEl València ha superat aquest diumenge el Sevilla (2-1) gràcies a un gol de Negredo en el temps afegit. Parejo ha obert el marcador en el minut 41, però Gameiro ha aconseguit l'empat en el minut 86. El gol definitiu ha arribat en el minut 91. L'equip entrenat per Pako Ayestarán s'ha endut el triomf en un partit que s'ha viscut com una final a Mestalla. "Per a nosaltres aquest partit era vital, però jugant així no tindrem problemes", ha reconegut Negredo a Canal+ Liga.

Els jugadors del Vila-real celebren el gon de Denis Suárez

El Vila-real, per la seva banda, també ha sumat els tres punts després de tombar el Getafe amb dianes de Denis Suárez i Bakambu (2-0). El migcampista gallec, que la temporada que ve podria tornar a vestir la samarreta del Barça, ha obert la llauna després d'una gran assistència d'Adrián. El francès ha tancat el xoc anotant amb la panxa després d'una acció a pilota aturada. Els madrilenys, en posicions de descens, segueixen sense reaccionar.