NBA
Esports10/06/2013

Els Miami Heat reaccionen i empaten la final contra els San Antonio Spurs (103-84)

Un parcial de 14-0 aconseguit durant el tercer quart ha acabat amb la resistència del rival

àlex Gozalbo

BarcelonaDesprés de perdre el primer partit de la final de la NBA, els Miami Heat han reaccionat i han superat els San Antonio Spurs (103-84) per empatar la sèrie (1-1). Un parcial de 14-0 aconseguit durant el tercer quart ha acabat amb la resistència del rival a l'American Airlines Arena (19.900 espectadors).

LeBron James ha sumat 17 punts, 8 rebots i 7 assistències. A més, com havia demanat, aquesta matinada ha tingut l'ajuda de jugadors com Mario Chalmers (19 punts) o Chris Bosh (12 punts i 10 rebots).

Cargando
No hay anuncios

El tercer partit de la final es jugarà la matinada de dimarts a dimecres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes) a l'AT&T Center de San Antonio.