Futbol
Esports 26/11/2013

Cristiano i Varane no entren a la llista de convocats del Madrid contra el Galatasaray

Carlo Ancelotti ha explicat que el problema muscular del portuguès "és molt petit", mentre que avisa que el francès "haurà de parar deu o dotze dies" per molèsties al genoll

Efe
1 min
Els jugadors del Madrid s'entrenen a Valdebebas

MadridCristiano Ronaldo i Raphael Varane no han entrat en la convocatòria de Carlo Ancelotti per al partit del Madrid contra el Galatasaray en la cinquena jornada de la Lliga de Campions. Ronaldo, que pateix una lesió a la part posterior de la cuixa esquerra i està pendent d'evolució, ha treballat en la prèvia dins de les instal·lacions.

"Cristiano no pot jugar demà. Ha tingut un problema molt petit. Demà (dimecres) comença a treballar individualment al camp i veurem si pot estar disponible dissabte", ha reconegut Carlo Ancelotti en roda de premsa.

El mateix ha passat amb Raphael Varane, a qui els seus problemes de genoll ja li van impedir viatjar a Almeria el passat cap de setmana. Ancelotti ha admès que el futbolista haurà de parar per espai de "deu o dotze dies" .

"Ahir es van reunir els metges i el jugador i hem decidit que necessita un període de descans i de recuperació per donar descans al genoll Durant deu o dotze dies no pot jugar. Esperem que amb aquest període el genoll no s'inflami. No necessita una altra operació, només descansar" , ha dit.

A ells s'uneixen les baixes també per lesió del migcampista Sami Khedira i del lateral esquerrà Fabio Coentrao així com l'obligada per sanció del croat Luka Modric. A la llista de 19 homes sí que ha entrat el brasiler Marcelo després de superar una artritis traumàtica al genoll esquerre. A més formarà part de l'expedició el del planter José Rodríguez.

La llista la formen: Casillas, Diego López, Jesús, Arbeloa, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Nacho, José Rodríguez, Xabi Alonso, Illarramendi, Casemiro, Jesé, Isco, Di María, Bale, Benzema i Morata.

stats