COPA DE LA REINA
Esports 06/03/2015

Manlleu-Mataró i Gijón-Voltregà, les semifinals de la Copa de la Reina d'hoquei patins

El Mataró es converteix en el convidat sorpresa després de batre el Palau de Plegamans, mentre que Manlleu i Voltregà passen amb comoditat i el Gijón deixa fora el Terrassa amb un gol in extremis

Jordi Graell
1 min
El CP Manlleu, semifinalista de la Copa de la Reina

BarcelonaAquest divendres ha arrencat la Copa de la Reina d'hoquei patins a Lloret amb uns quarts de final en què els favorits han imposat la seva superioritat amb una excepció, el Banco Medionalum Mataró. Les mataronines s'han imposat per 0-1 al Palau de Plegamans gràcies a un solitari gol de Xantal Piqué, que ha desviat un xut exterior de Carla Fontdeglòria. Tot i que el Palau ha estat el dominador del matx, el Mataró ha sabut resistir gràcies a una bona defensa i les aturades d'Èrika Arellano, tot i que les noies d'Adam Puig haguessin pogut sentenciar abans si no haguessin errat dues faltes directes. A semifinals, que es jugaran aquest dissabte, el Mataró s'enfrontarà al Manlleu, que ha complert els pronòstics superant l'Igualada Femení per 3-1 gràcies a les dianes de Laura Vall, Laia Castro i Yolanda Font de penal -totes al segon temps- mentre que les igualadines només han pogut maquillar el marcador mitjançant Laura Salvador.

L'altra semifinal enfrontarà l'Hostelcur Gijón i el Voltregà, els dos grans dominadors de la competició amb dos i cinc títols respectivament. Mentre que les asturianes han hagut d'esperar fins a dos minuts pel final per superar per 1-0 l'Sferic Terrassa amb un gol de Sara González, el conjunt osonenc ha tingut menys problemes per desfer-se per 5-2 de l'Alcorcón gràcies a un 'hat trick' de la seva capitana, Natasha Lee, que a més ha contribuït als altres gols amb dues assistències.

stats