Esports 19/12/2017

Tot a punt per començar l'East Mallorca Cup - Cala Millor 2017

El partit inaugural del torneig serà entre l'Spanish Soccer Emirates Academy i la Reial Societat

Ara Balears
1 min
Tot a punt per començar l'East Mallorca Cup - Cala Millor 2017

PalmaTot a punt perquè comenci el torneig East Mallorca Cup - Cala Millor 2017. Aquest dilluns, els equips participants van arribar a Mallorca. El director de l'Spanish Soccer Emirates Academy i exjugador del Real Madrid, Míchel Salgado, va assistir al sopar i a l'arribada de l'equip.

Aquest dimarts al matí, els participants han rebut una bossa de benvinguda de part de l’organització i les autoritats. A continuació, alguns equips han entrenat al camp de futbol de Cala Millor, abans de la presentació oficial dels equips al camp municipal de Sant Llorenç, que es farà aquest capvespre. Just en acabar es disputarà el partit inaugural del torneig entre l'Spanish Soccer Emirates Academy i la Reial Societat.

És un torneig internacional U-12 i els equips que hi participen són: l'Spanish Soccer Emirates Academy, l'Al-Nasr Dubai, el Leeds United d’Anglaterra, l'Athletic Slatina de Romania, el Brommapojkama d’Estocolm, el Reial Societat de Sant Sebastià, la Selecció de Mallorca, l'Atlètic de Balears, el Cardassar i el Serverí.

stats