Futbol Català
Esports 07/03/2012

El Balaguer rebaixa sous un 30% i farà una derrama entre els socis per intentar salvar l'entitat

L'assemblea extraordinària va aprovar mesures de força major

Ara
1 min
Poc públic a Balaguer durant un partit

BalaguerEl principal club de La Noguera, el CF Balaguer, viu una situació crítica a nivell econòmic. Tal com va avançar l'ARA, l'entitat està ofegada per la crisi i s'ha vist forçada a convocar una assemblea extraordinària on els socis del conjunt vermell van aprovar les diferents propostes de la directiva encapçalada per Josep Burgués.

Durant l'acte, el màxim responsable del club va admetre un diferencial de gairebé 85.000 euros que cal cobrir per liquidar la present temporada. Rebaixar el sou dels jugadors de la primera plantilla un 30% és una de les mesures entre les accions que realitzarà el club per poder arribar a aquesta xifra. A nivell social, els propis abonats van aprovar una derrama de socis per aportar 20€ per cap. L'entitat compta ara mateix amb 366 socis. Aquest fet aportarà només 7.320€ del total necessari.

Entre les argumentacions de la directiva del Balaguer figuren 240.000 euros de dèficit que, segons Burgués, "vam trobar quan vam agafar l'equip l'actual junta". El mandatari també justifica la falta de diners per la pèrdua de patrocinadors, entre ells La Bruixa d'Or, que segons el president de l'entitat "encara no ha pagat ni un sol euro aquesta temporada".

stats