Tenis Taula
Esports 19/04/2011

El Club Falcons de Sabadell renunciarà a la Superdivisió si no rebaixa el dèficit a finals de juny

Els Falcons baixarien dues categories, fins a la Primera Divisió estatal, si no reuneixen els 22.000 euros de deute que tenen acumulat abans del 30 de juny

Martí Molina
1 min
Imatge del partit Falcons-Olesa

BarcelonaEl Club Falcons Sabadell renunciarà a la Superdivisió de tenis taula a finals d'aquesta temporada si no aconsegueix rebaixar el deute del club abans de l'estiu. Així ho ha acordat la junta directiva del club, per unanimitat, reunida aquest dilluns en sessió extraordinària.

Els Falcons baixarien dues categories, fins a la Primera Divisió estatal, si no aconsegueixen fer front als 22.000 euros de deute que tenen acumulat, i es marquen com a termini per aconseguir-ho el 30 de juny. “Una decisió molt dràstica però necessària”, diu el club en una nota de premsa, perquè “no es pot permetre, a nivell monetari, quadrar el pressupost de la temporada 2011/2012 havent-hi d'incloure un dèficit destacat d'aquesta campanya”.

La possible renúncia a la Superdivisió dels Falcons també afectaria els equips inferiors, ja que haurien de baixar de les categories respectives. En aquest cas, la directiva del club assegura que “a vegades, fer dues passes enrere pot ser fer tres passes endavant de cara al futur”.

stats