Futbol Català
Esports 13/03/2012

El tècnic del Júpiter creu que si segueix la confiança en l'actual projecte "qualsevol cosa és possible"

L'equip de Juanjo García aspira a lluitar per l'ascens

Ara
1 min
El tècnic del Júpiter, Juanjo Garcia

BarcelonaEl Club Esportiu Júpiter lluita enguany per donar la gran sorpresa a la part alta del grup 2 de Primera Catalana on la Rapitenca, intractable, i el Tàrrega, solvent, són els favorits per tornar a Tercera. El conjunt grisgrana busca, d'igual forma que altres històrics barcelonins, recuperar l'honor de glòries passades a Tercera Divisió. L'equip, dirigit per Juanjo García, es troba tercer a la taula, a cinc punts del Tàrrega. Pel tècnic del club de La Verneda, l'únic segur en aquesta lliga és "que cap equip haurà de patir per si baixa un equip de Segona B" i que tota la resta "encara està per fer".

L'entrenador grisgrana, que va passar pels micròfons de Ràdio Marca al programa 'Catalunya Futbol', creu que tot i el bon moment esportiu el seu equip no ha de mirar "ni l'ascens ni possibles ascensos compensats si pugen equips de Tercera a Segona B". El tècnic afirma no voler "ser pedant" en afirmar que primer cal "sumar els punts de la permanència. Primer és necessari tenir això i després ja mirarem on faci falta". En clau de futur, Juanjo García assegura que fa tres anys que "al Júpiter estem en el camí de tornar a altes categories. Amb confiança en el projecte, compromís i serietat durant els anys, qualsevol cosa és possible".

Nou president grisgrana

L'entitat barcelonina va estrenar en el partit del passat cap de setmana nou president. L'antic responsable del futbol de base del Júpiter, Joan Rión, va ser escollit com a dirigent després de confirmar-se com únic candidat al càrrec. Rión agafa les regnes d'Antonio Iniesta, el president sortint.

stats